HTML

mókuskerék az agyamnak

azok, amit el kellene mondanom, de nem tudom, és néhány azok közül, amiket jobb lenne nem elmondani... mindannyiunk okulására.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2010.09.04. 01:26 otedragaklementina

nem, ez nem olyan kijöttemangliábaésinnenmegmondomatutit lesz. de csak mert nem tudom. ha tudnám, mondanám. csak mivel én itt vagyok, és a többiek pedig leginkább nem itt vannak, magas az agygőznyomásom. terápiásblog tehát. 

(persze pont ilyenkor nem jön semmi kattognivaló az agyamra.. késő van, aludnék, de még meg kell vívnom a harcom a bojlerrel, és az emberem sem várható az elkövetkezendő két órában. és akkor újra bojlerharc, cigi a konyhában, emailnézés, majd hajnali madárcsicsergésre elalvás. aztán nekem nem sokkal ezután kelés.) sőt, ha végre lépnék valamit a jövőm érdekében és végre rákérdeznék a fantasztikus (?!) másodállás lehetődégre, akkor még korábban kelés...

de legalább már csak hatszor kell mennem a király helyre. sajnos a motiváltsági mutatóimon az a bizonyos béka ül egy ideje, tehát az az 51 óra igen hosszú lesz. 

vajon akarok szőke csíkot a hajam aljára?

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kattogas.blog.hu/api/trackback/id/tr402270240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása